Best Health Organization
Best Health Organization
Cart 0
雄液 Liquid Alpha **Promotion. Usual Price $149
Besthealthorg

雄液 Liquid Alpha **Promotion. Usual Price $149

Regular price $119.00 $0.00 Unit price per
Common Q&A

1. Can I take Liquid Alpha Tonic if I got high cholorestal, high blood pressure or diabetes.
Ans: Yes, however if you are on medication, please only consume after a minimum of 1-2 hours interval.

2. How many times should I take Liquid Alpha Tonic in a day? When is the best time to consume?
Ans: It is recommended to take 2 times a day and 50ml and 2 capsules each time. Can be consumed anytime during the day but is best consumed once in the morning and another before bedtime.

3. Do I need to drink water with Liquid Alpha Tonic ?
Ans: Water is not required when you consume Liquid Alpha Tonic.

4. Can I consume Liquid Alpha Tonic on empty stomach?
Ans: Yes, Liquid Alpha Tonic can be consumed on empty stomach.

5. Is Liquid Alpha Tonic only for man?
Ans: Liquid Alpha Tonic can be taken for both man and woman, aged 21 and above. Recommended dosage 50ml and 2 capsules twice a day.

6. Who is not suitable to take Liquid Alpha Tonic.
Ans: Any men above the age of 21 are suitable to take "Liquid Alpha" for maintainence and strengthening of the body. However if you have condition such as heart disease, hormone-sensitive cancers, liver or kidney disease, or sleep apnea, please consult your doctor.

7. Is Liquid Alpha Tonic suitable for Vegetarian?
Ans: Yes, Liquid Alpha Tonic is vegetarian and alcohol free. Made only with 100% natural quality herbs.

8. Do I have to refrigerate Liquid Alpha Tonic?
Ans: Yes. It is to be refrigerated after opening of Liquid Alpha Tonic Drink. For the capsules, it is not required. However It is advisable to store both in the refrigerator.

 

问与答

1. 如果我患有高胆固醇血症,高血压或糖尿病,可以服用雄液补品吗?
答案: 可以,可是如果您有服用西药,建议相隔1-2小时的时间。

2. 雄液补品的服用方式和什么时候服用最好呢?
答案: 建议刚开始时服用一天两次,维持只需一天一次。服用前最好是空腹,一次五十毫克和两粒胶囊。早上空腹一次,晚上睡前一次。

3. 服用雄液补品时需要喝水吗?
答案: 不需要,但是建议白天多喝水。

4. 雄液补品可以空腹服用吗?
答案: 可以。

5. 雄液补品只有男性可以喝吗?
答案: 雄液补品只要超过二十一岁,男女都能服用,它是纯天然,无酒精的草本,绝无副作用。

6. 什么人不适合服用雄液补品呢?
答案: 如果您有心脏问题,荷尔蒙问题,肝肾问题,或类似的疾病,建议服用前请咨询您的医生。

7. 素食者可以服用雄液补品吗?
答案: 可以,雄液是采用纯天然草本和无酒精的补品。所以是适合素食者服用的。

8. 雄液补品需要冷藏吗?
答案: 药水需要,胶囊不需要。因为雄液的药水不含任何人工色素,调味剂或防腐剂,所以必须冷藏。胶囊就不需要冷藏,只需储存在阴凉干燥的地方就行。